kill your mind

Kill what's in your mind
You've strumbled to my wishland. you can wish anything here +Follow me or go Home ?  FLOWER(s) BLOOMING




Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Got to know girl's feeling}
31 July 2016 | 2:27 AM | 0Comment

"Suka hati you lah, dah ah malas nak cakap. Bye"
"Hmm, takpe lah. Take your time. Get me when u're free"

.........

"Seriously you just let me go?"
"Then, what should i do. You dah bye tadi. Apa lagi problem"

So this is the problem.
Girl is the problem.
Too many problems in one girl.

Me as girl, never understand myself what actually i want. What actually i need.

"I nak lepak dengan budak budak ni jap. Nanti i call you bila dah balik. Boleh kan?"
"Yah, just go"

then you go without any words :'D (ini pun separuh girls boleh meroyan sbb kena tinggal haha)

.........

Boys, just go and open ur girl's profile either she curses you or perli you dekat member2 dia or she done nothing (if nothing tu boleh jadi banyak possible *berpeluh*) . You're so lucky kalau dapat girls yang memahami. She knows that ugais ada life lain, ada member so she understands. Even kau nak berdota pun, dia sanggup tunggu kau (eventho dia ngantok, but still dia try). Kau tengok girls lain yang meroyan sbb partner dia dota, sumpah seranah macam apa je royan dia. Tapi guys, korg jangan pulak amik kesempatan. Yah you know, sometimes we girls terasa sebab kena tinggal tapi "alah not a big deal pun", kitorg pendam. Tapi nak pendam sampai bila kan? hehe, lama lama boleh fedup gak kalau asyik kena letak tepi je. Bole je nak dota boleh je nak buat kerja lain for whole day katakan lah. But get her in the middle of the night. How was her day? Where did she go? Got enough food? If she tells you abt her problems for that day, Kena marah dengan mak ke, she lost her things ke apa, go and try to comfort her. Even kau rasa "lahmak minah ni benda kecik je pun" just.go.and.comfort.HER. Kau hilang satu hari kot, dia nak cerita kat kau ape jadi kat dia and dia nak tahu ape jadi kat kau, then you get her & ur conversation be like;

girl: "where u've been? buat apa je harini? semua okay ke?"
boy: "oh harini, tak buat apa pun. Duduk2 lepak2. You?"
...........

So with this kind of conversation, we girls can accept that answer or sewaktu dengannya kalau these partner get each other after one hour or lepas balik toilet or baru lepas makan. Kau hilang satu hari suntuk, takkan duduk je? Kau lumpuh ke satu hari ni? Kalau hari2 conv korg mcm ni, sape je tak rasa bosan even sikit (girl, tipu eh kalau kata kau okay kena mcm ni haha) Tell us kalau aktiviti kau eventhough haritu membosankan bagi kau, just tell us the story cuz we girls love to hear that :)
Kena pulak time tu ur girl period. Kau tadah jelah telinga kena marah ke, dengar dia bebel, walaupun kau pun kena hamun, kau jangan hamun dia balik doh. Serious cakap! Mood swing bila period ni lain macam :') Bukan nak suruh korg asyik mengalah je ngn perempuan, bukan asyik nak bagi menang sebab dorg bendera merah, NO! For girl yang boleh kawal dorg punya emosi time ni, girl u're so amazing! Bukan senang tau nak control. But for those yang tak boleh kawal, benda tu normal. Even myself, i admit yang i jenis yang boleh kawal, when it comes to certain part yg kadang2 aku rasa aku nak attention, but i dont get them. Down gebabi but still under-controlled hu huh.



Mostly,
We said yes as our no
We said no as our yes

"Boleh je kan cakap benda betul. Susah sangat ke??!"

Jangan lah marah kitorg. Kitorg nak jaga hati korg. Taknak lah sampai mengongkong. Korg pun belum confirm lagi jadi laki ktorg, takkan lah nak treat like we already own ugais. Mestilah ada limit until the akad, hehe (same goes to guys, takyah kongkong girl korg mcm bini dah). Hehh, takde lah, ni aku pesan dari diri aku lah sebab aku sendiri tak suka kena kongkong then i will do the same lah dekat partner aku, ceh. Tapi agak2 lah, ada limit gak lah kalau nak bergaul, jangan sampai kau buat partner kau rasa nak tumbuk muka kau. Hilang sabar bhai.. hehh

Hm, macam banyak pulak tulis ni, kang bosan malas baca pulak haha....

One more thing, dont hurt ur girl or any girl :) there will be two. Either the girls will be at their lowest point for a long time or they will take it as a lesson & be stronger in future. Honestly, ive been in this situation which is i was so fcking down. But girl, sampai bila nak down? Keep moving and alive sweetheart <3 p="">
Lovely:
Jie





War in your mind that you can't fight}
25 July 2016 | 2:40 AM | 0Comment


I made mistakes.
Broken heart is damn hurts :'(
I believe in relief same as i believe in karma,
If what goes around, comes around,
Then when sadness comes, it goes back to where it came from too.
No sadness lasts forever,
The world is a continuous repition of ups & downs.

Dear Allah, if this time is not the right time, im begging you,
Please take this feeling away & save my heart